Jaarverslag 2023 - Verkorte Versie

 

Het jaar 2023 was een jaar van hernieuwde activiteit voor ons koor, met de langverwachte terugkeer van onze traditionele Jaaruitvoering na twee jaar van beperkingen. We hebben intensief gerepeteerd in De Moespot en verschillende optredens verzorgd, waaronder bij D.O.S.C. in Den Dolder, Huize St. Joseph in Achterveld, de jaarlijkse open dag op Zorgboerderij Blommendal en de Mosselavond bij café De Dikke in Leusden waren zeer succesvol.

 

We hebben helaas ook enkele trieste momenten gekend, met het overlijden van enkele gewaardeerde leden en oud-leden. Desondanks hebben we ons ingezet voor verschillende evenementen en speciale optredens, met als hoogtepunt een Koninklijke Onderscheiding voor een van onze koorleden. Onze jaardag met boerengolf was een succes.

 

Diverse nieuwe contacten zijn gelegd voor optredens o.a. door coördinator Willem van Middelaar.  En we zijn dankbaar voor de financiële steun die we hebben mogen ontvangen, onder andere via de RABO-Clubkasactie en van onze sponsoren. Financieel blijven we op deze manier gezond en kunnen we veelvuldig van ons laten horen.

Ondanks enkele vertrekkende leden mochten we ook nieuwe gezichten verwelkomen.

 

Achter de schermen wordt jaarlijks extra inzet gepleegd door commissieleden en wordt regelmatig een beroep gedaan op leden voor een extra actie. Dit jaar gaat dank uit naar Henk van Roomen voor de zorg voor de nieuwe aanhangwagen, naar Peter en Henk voor hun inzet voor het vernieuwen van de Statuten en Huishoudelijke Reglementen en dankzij Cox en Ad beschikken we nu over een eigentijdse website.

 

Door het bestuur is regelmatig vergaderd en de secretaris houdt iedereen op de hoogte via e-mail en website. Laten we streven naar een actief en betrokken koor in de komende tijd, uitkijkend naar ons jubileumjaar 2024.

Dank aan alle leden voor de inzet en steun gedurende het afgelopen jaar. En dat geldt natuurlijk ook voor onze dirigent Wilma Bouwman en onze onmisbare muzikanten!


Willem Snapper, secretaris