Op 6 april 2019 heeft Wilma Bouwman haar 25 jarige dirigentenjubileum gevierd met een grootschalig koren concert bij de Mechan Groep in Achterveld. Alle 5 koren waar Wilma dirigent van is, hebben aan dit evenement deelgenomen: Shantykoor Het Roer Om uit Barneveld, Moluks koor Nada Nirwana uit Barneveld, Gospelkoor Say Yes uit Zwartebroek, Vrouwenkoor Variante uit Barneveld en Shantykoor De Ankervelders uit Achterveld.
De uitvoering is absoluut geslaagd. Het was een uitverkocht huis met ongeveer 800 bezoekers en 150 koorleden. De grote showroom van de Mechan Groep was voor één avond veranderd in een prachtige concertzaal. De kwaliteit van de muziekversterking en de belichting was in de puntjes geregeld en de bezoekers waren zonder uitzondering onder de indruk van de kwaliteit die deze avond geboden werd.
Klik hier voor foto’s