Fotoalbums 2014

Lisidunahof

Lisidunahof

Met zo'n veertig leden hebben de Ankervelders voor een grote schare bewoners van Lisidunahof, verzorgenden en bezoekers/familieleden, een mooi optreden kunnen verzorgen. Naast enkele luisterliedjes had onze muziekcommissie een repertoire samengesteld dat geweldig aansloeg. Vele lippen bewogen, er werd meegedeind en zelfs gedanst. Dat inspireert en daar doe je het voor.

De foto's staan hier.
De foto's van Nol Wessels staan hier.
Wereld Eidag Barneveld

Wereld Eidag Barneveld

Op zaterdag 11 oktober hebben de Ankervelders opgetreden tijdens de Wereld Eidag in Barneveld. In verband met het uitvallen van een ander Shantykoor hebben wij onze buurgemeente op het laatste moment kunnen helpen om dit gat te dichten. Met drie optredens en een samenzang hebben de Ankervelders een steentje kunnen bijdragen.

De foto's staan hier
De foto's van Bill staan hier
Mosselavond bij de Roskam

Mosselavond bij de Roskam

De Ankervelders hebben drie goede optredens verzorgd tijdens een mosselavond bij Theo en Ellie van Hotel en Restaurant De Roskam aan de Hessenweg in Achterveld. Tijdens het nuttigen van de Zeeuwse mosselen en andere overheerlijke gerechten werden de gasten muzikaal verwend met Shanties en Zeemansliederen die passen bij deze zeevrucht. En niet alleen de gasten maar ook de Shantyzangers hebben genoten van deze muzikale avond waarbij zij is de pauze's en na afloop heerlijk zijn verwend met een hapje en een drankje. Theo en Ellie nogmaals onze dank daarvoor.


De foto's staan hier
Optreden bij Café de Dikke

Optreden bij Café de Dikke

Mosselavond bij Café de Dikke in Leusden.
Met een enthousiast groep zangers hebben de Ankervelders voor de 4e keer de mosselenavond opgeluisterd. Met twee sessies van bekende zeemansliederen werd de juiste sfeer gebracht bij het thema van deze avond wat voor de 14e keer werd gehouden. Er werd meegezongen en men genoot zichtbaar. Na nog wat gesnoept en gedronken te hebben zijn de Ankervelders in de duisternis weer naar Achterveld vertrokken. Volgend jaar staan wij daar weer paraat!


De foto's staan hier
Noodtweer boven Zeist

Noodtweer boven Zeist

Noodtweer boven Zeist maar beneden was het feest…

Zaterdag 30 augustus hebben we als Ankervelders het 10-jarig jubileum van ons collega-koor Noodtweer uit Zeist mede op ‘mogen’ helpen luisteren.

‘Mogen’, ja. Een festival met zeven podia en twaalf koren uit heel Nederland, koren van hoge kwaliteit, een prima verzorging en daar is ons koor uit Achterveld onderdeel van geweest. Best een eer en we hebben het heel verdienstelijk en met plezier gedaan. En Rolling Home…..die hebben we voor Pieter gezongen, voor beterschap.

De opkomst van ons koor was groot, het enthousiasme navenant en boeien van het publiek lukte ons heel goed. Drie optredens, van maar liefst 40 minuten, gaven ons de gelegenheid een behoorlijk deel van onze kwaliteiten te kunnen tonen. Wel heeft de helft van het koor het middagslaapje kunnen doen in Slot Zeist en de andere helft in hotel Figi maar de belangstelling was nihil….op het terras kun je ook heel goed op verhaal komen.

De CD-verkoop, perfect georganiseerd door Wim Overvelde onder assistentie van de lieftallige Teuni Uilriks, zorgde voor extra inkomsten. Cor de Jong zong weer als vanouds binnen ons koor. En Peter van de Akker kreeg het weer voor elkaar om, tijdens het zingen, een kortstondig amoureus contact aan te knopen met een wildvreemde dame, met het gebruik door de dame van de grote trom als tegenprestatie. Kortom, alles was weer als vanouds en met het plezier dat ons koor zo kenmerkt.

Een deelnemende Ankervelder.

De foto's van dit optreden staan hier
De foto's gemaakt door Teunie Uidriks staan hier

Optreden Zorgboerderij Blommendal

Optreden Zorgboerderij Blommendal

Op zaterdag 28 juni hebben de Ankervelders de opendag van Zorgboerderij Blommendal in Acherveld opgeluisterd. Met twee prachtige optredens hebben wij de vele aanwezige prima met ons vrolijk repertoire vermaakt. Dit was tevens ons laatste optreden voor de zomervakantie.De foto's van dit optreden staan hier
De foto's gemaakt door Teunie Uidriks staan hierLustum Ankervelders 2014

Lustum Ankervelders 2014

We hebben van een geweldig korenfestival mogen genieten in de dorpskern van Achterveld. Hieronder de foto's

De foto's van Theo tijdens de opbouw staan hier
De foto's van Ary genomen tijdens het lustrum staan hier
De foto's van Theo genomen tijdens het lustrum staan hier
De foto's van Bart Tolboom genomen tijdens het lustrum staan hier
De foto's van Nol Wessels genomen tijdens het lustrum staan hier
De foto's van Albert Hakkert genomen tijdens het lustrum staan hier
De foto's van Bill Uildriks genomen tijdens het lustrum staan hier
De foto's van Cees den Uil genomen tijdens het lustrum staan hier
De foto's van de heer D. van den Bor genomen tijdens het lustrum staan hier

Jaaruitvoering 2014

Zaterdag 11 januari heeft Shantykoor de Ankervelders met veel succes hun jaarlijkse uitvoering gehouden. In een uitverkochte zaal brachten zij tal van nieuwe  en bekende liederen ten gehore.
Het enthousiasme van het publiek zorgde ervoor dat het geheel een waar feest werd.
Dirigent Theo Regtien mocht de eerste jubileum CD in ontvangst nemen uit handen van voorzitter Gerard van Dijk. Aan het einde van de avond werden koorleden Ton van Daatselaar en Theo van Laar extra in het zonnetje gezet. Ton en Theo hebben 10 jaar lang koffie/thee en een drankje verzorgd voor de overige koorleden tijdens onze oefenavonden. Heren nogmaals bedankt voor jullie inzet. 

De foto's staan hier
Disclaimer    site by: htr.nl