Fotoalbums 2013

Optreden Zorgcentrum Lisiduna Leusden

Optreden Zorgcentrum Lisiduna Leusden

op zaterdagmiddag zingen voor zorgcentrum Lisidunahof....een avontuur. Maar wel een met een goede afloop ! Met zo'n dertig leden hebben we voor een grote schare bewoners van Lisidunahof, verzorgenden en bezoekers/familieleden, een mooi optreden kunnen verzorgen. Naast enkele luisterliedjes had onze muziekcommissie een repertoire samengesteld dat geweldig aansloeg. Vele lippen bewogen, er werd meegedeind en zelfs gedanst. Dat inspireert en daar doe je het voor. Het was voor ons koor een mooie gelegenheid om, nummers die op de binnenkort te uit te brengen cd zullen voorkomen, nog eens extra te oefenen.

hier staan de foto's.
Shanty Festival Wijk bij Duurstede

Shanty Festival Wijk bij Duurstede

Shanty Festival Wijk bij Duurstede

hier staan de foto's.
Huize Sint Jozef in Achterveld

Huize Sint Jozef in Achterveld

Donderdagavond 26 september hebben de Ankervelders een spetterend optreden verzorgd in het pas verbouwde Woon- en zorgcentrum Huize Sint Jozef in Achterveld.
Het repertoir bestond hoofdzakelijk uit oude nederlandse zeemansliedjes die dan ook met volle overtuiging werden meegezongen door de aanwezigen.
De solo's van o.a. Martin en Ton van Westerlaak, Wim van Overvelde en Hans van der Goes werden met luid applaus beloond.
Onder bezielende leiding van dirigent Theo Regtien hebben de bewoners van Huize Sint Jozef kunnen genieten van de verrichtingen van ons koor.
Zeker voor herhaling vatbaar.

hier staan de foto's.
Ankervelders zingen bij Mosselparty

Ankervelders zingen bij Mosselparty

Café de Dikke en Hello Again in Leusden.
Met een enthousiast groep zangers hebben de Ankervelders de mosselenavond opgeluisterd. Met drie sessies van bekende zeemansliederen werd de juiste sfeer gebracht bij het thema van deze avond. Er werd meegezongen en men genoot zichtbaar. Na nog wat gesnoept te hebben van de laatste mosselen zijn de Ankervelders na deze geslaagde avond in de duisternis weer naar Achterveld vertrokken.

hier staan de foto's.
Smart en Shantyfestivan Amersfoort

Smart en Shantyfestivan Amersfoort

De dag begon wat druilerig maar na een fikse regenbui ontpopte de dag zich als een zonnige zaterdag. De Ankervelders en nog zes andere koren waren uitgenodigd voor het Smart- en Shantyfestival op de Groenmark in Amersfoort. Met een enthousiaste groep Ankervelders waren wij aanwezig om er een gezellige en geslaagde dag van te maken. De vele aanwezige toeschouwers zongen vol overgave met de zeemansliederen mee wat voor een gezellige sfeer zorgde. Na twee geslaagde optredens werden wij beloond met een mooie 3e prijs en gingen de Ankervelders voldaan en tevreden huiswaarts.

hier staan de foto's.
Optreden LTV Leusden

Optreden LTV Leusden

Op dinsdagavond 2 juli hebben de Ankervelders opgetreden bij tennisvereniging LTV in Leusden. Het was de slotavond met BBQ van het seniorentoernooi. Terwijl de laatste hapjes en drankje genuttigd werden kon het koor zich opstellen voor de aanwezige 50 plussers. De aanwezige gasten hebben met volle borst meegezongen met de gekozen zeemansliederen. Een geslaagde avond waar na de twee optredens een gepast drankje bijzonder werd gewaardeerd.

hier staan de foto's.
Shanty’s in Breukelen

Shanty’s in Breukelen

Zaterdag 29 juni 2013.
In het mooie plaatsje Breukelen aan de Utrechtse Vecht is op het kerkplein het jaarlijks terugkerende Shanty festival gehouden. Naast diverse andere koren zoals de Binkies, de Kaapstanders, voor Anker, het Krakend tuig traden ook de Ankervelders uit Achterveld op. In twee sessies van 25 minuten hebben wij het aanwezige publiek reuze vermaakt. Vooral de tweede sessie bracht menig voetje van de vloer en de handjes op elkaar.

hier staan de foto's.
Optreden Abrona

Optreden Abrona

Donderdag 20 mrt. was het dan zover, het optreden voor de bewoners en personeel van Abrona in Huis ter Heide. Dit keer was het een extra feestelijk optreden, dit ter gelegenheid van de ingebruik name van het nieuwe onderkomen aan het Orionplein.
In de centrale hal van het gebouw hadden vele bewoners zich verzameld, ook De Ankervelders waren in grote getalen aanwezig, dus alle reden voor een feestje.

Klik hier voor de fotoimpressie
Shantyfestival Buren

Shantyfestival Buren

Zondagmiddag 3 februari, ons eerste Shantyfestival van dit jaar, dit keer in de Oranje stad Buren!
Een prachtige zaal en een sporthal, waren 2 locaties voor een prachtig optreden van ons koor.
Samen met nog 5 andere koren was het een gezellig en een goed georganiseerd festival.
Buren bedankt, en (hopelijk) tot de volgende keer!

Klik hier voor een sfeer impressie van deze zeer succesvolle dag in Buren.
Jaaruitvoering 2013

Jaaruitvoering 2013

Op zaterdag 12 januari gaf het Shantykoor “De Ankervelders” hun jaarlijkse uitvoering in zaal “Ons Gebouw” te Achterveld. In een goed gevulde zaal, en onder leiding van dirigent Theo Regtien,
werd een avondvullend programma geboden met allerlei soorten van shanty’s en zeemansliederen, die zowel door het gehele koor, maar ook door de div. solozangers werden ten gehore gebracht.
Ook werden er in een aantal liederen nog een act opgevoerd, die het geheel tot een nog groter succes hebben gemaakt!

Klik hier voor de foto's
Disclaimer    site by: htr.nl